expressieve gevel met balkons en glazen verticale lijnen van appartementencomplex DOCK aan de kadelaan in Zoetermeer

van oud naar nieuw

Kadelaan

Het gedateerde Hannie van Leeuwen gebouw aan de Kadelaan in Zoetermeer wordt omgetoverd tot appartementencomplex DOCK. In opdracht van Nieuw Holland Projectontwikkeling en Cornus Vastgoed heeft LIAG het ontwerp gemaakt.

Opdrachtgever:
Nieuw Holland Projectontwikkeling en Cornus Vastgoed

Locatie:
Zoetermeer

Functie:
appartementen

In dit gebouw komen 59 huurappartementen voor starters. Het 3.200 vierkante meter grote gebouw, waarin voorheen kantoren van zorginstellingen waren gevestigd, wordt volledig gestript. De gevel wordt vernieuwd. Ook wordt het gebouw zeer energiezuinig door gebruik van o.a. driedubbel glas.v

Het gebouw van vijf lagen is het enige kantoorgebouw in de Zoetermeerse woon- en recreatiewijk Leyens en ligt ingebed tussen het groene hart, de recreatieplas Zoetermeer en het centrum van de stad.

Gerelateerde projecten

Dit vind je misschien ook interessant

Benieuwd naar een verhaal over architectuur waar je gelukkig van wordt?

neem contact op